Hej og velkommen til! Mit navn er Krista og jeg elsker at tegne, male, udskære, trykke, lave keramik og meget mere. At være kreativ og eksperimentere med farver og materialer gør mig glad.

Alle mine produkter er håndlavede og med langsommelige processer der kræver ro, fordybelse og “steady hands”. Samtidig er jeg fan af det japanske wabi-sabi begreb, oversat til engelsk: “The beauty of imperfection”. En glasur der løber, en kop der er lidt skæv, et linoleumstryk hvor tryksværten ikke dækker fuldkomment – det kan noget i min verden. Derudover dyrker jeg det enkle, kontraster og fine farvesammensætninger.

Jeg går ind for kvalitet frem for kvantitet, og mine ting er altid unika eller limited edition. Jeg bruger bl.a. håndlavet kvalitetspapir, kvalitetsfarver og lava-ler. Jeg eksperimenterer og leger mig frem, det er vigtigt for mig, at det skal være sjovt at være kreativ og ikke blot en business. 

Oprindeligt er jeg uddannet multimediedesigner og har læst en overbygning i Innovation & Entrepreneurship. Men nu studerer jeg til pædagog, da jeg drømmer om at give min glæde og passion for det kreative videre.

Jeg har solgt kunst og design de sidste 8 år og har deltaget på mange markeder. Jeg elsker at møde folk ansigt til ansigt – min dør står derfor altid åben. Så hvis du har lyst til at komme forbi og møde mig og se mine ting “in real life”, så bor jeg i Aarhus (lige ved Nobelparken). Send mig en besked, så kan vi lave en aftale 🙂