Workshops i linoleumstryk

Jeg elsker at lære fra mig og give min passion
for linoleumstryk videre!
Derfor tilbyder jeg i min lejlighed (i Aarhus tæt på Nobelparken)
hyggelige workshops for 4-8 deltagere.

Pris: 500 kr. pr. person

Hvad er inkluderet?

Ca. 3-4 timer med inspiration og vejledning

1 stk. linoleum i A5 størrelse (større/flere kan evt tilkøbes)

Kvalitetspapir til at trykke på

Lån af linoleumsknive, skæreplader, trykredskaber, ruller og tryksværter.

Til slut har du 4-5 færdige tryk (evt i forskellige farver), som du kan tage med hjem

Derudover byder jeg også på the og kaffe.

Forberedelse

Jeg anbefaler alle at tegne et motiv og tage med til workshoppen, eller i det mindste have fundet ud af hvad du gerne vil tegne. Ellers kan tiden hurtigt gå med at tænke over hvad man vil lave, og så bliver tiden presset til slut i trykprocessen.

Hvis du tegner et motiv, skal du tegne det på et A5 papir og medbringe. Du kan søge inspiration bl.a. på Pinterest, Google eller Instagram ved at søge på linoprint, linoleumstryk, linocut mv.

Mange tak for at dele ud af din viden. Du gjorde det sjovt, men også fyldt med ny viden. Forklaringerne var pædagogiske og til at forstå. Du var altid klar med en hjælpende hånd, det var dejligt. Det var en enormt lærerig og hyggelig workshop. Det er en unik oplevelse med sine venner, da man både lærer nyt og samtidig er der plads til egen snak og hyggeligt samvær. At det foregår i eget hjem gør, at man også lettere kan se, hvordan det kan gøres selv derhjemme. Dermed kan man tage det, som man lærer med sig hjem og fortsætte og udvikle sig. Du deler så glædeligt ud af din viden og din store passion mærkes tydeligt – og den smitter! Så man bliver virkelig “bidt” af linoleumstryk og får straks lyst til at prøve det igen. Vi gik alle meget glade hjem og har nu fint kunst på væggene og fået os en ny hobby”.

Sidsel (tidligere workshop deltager)

Det var meget givende at være til workshop hos Krista. For det første er Krista super kreativ og dygtig til en hel vifte af forskellige kreative håndværk. Krista er opmærksom og meget imødekommende, så det var nemt at finde sig tilpas og hygge sig i hendes selskab. Hun er god til at forklare og guide hver enkelte person. Og så var det bare rigtig rart og inspirerende at være gæst i hendes hyggelige hjem

Natasja (tidligere workshop deltager)