OBS. Jeg holder pt pause fra workshops, da jeg er på barsel 🙂 Glæder mig dog rigtig meget til at “komme tilbage” og holde workshops igen

Workshops i linoleumstryk

Jeg elsker at lære fra mig og give min passion for det kreative videre!
Derfor tilbyder jeg i mit hjem (i Aarhus) hyggelige workshops for 3-6 deltagere.

Workshoppen indebærer ca. 3 timer med inspiration og vejledning, 1 stk. linoleum i A5 størrelse, kvalitetspapir til at trykke på. Lån af linoleumsknive, skæreplader, trykredskaber, ruller og tryksværter. Til slut har du 4-5 færdige tryk (evt i forskellige farver), som du kan tage med hjem. Derudover tilbyder jeg selvfølgelig også the og kaffe.

Pris pr. person 500 kr. (inkl. weekend og aftener)

Kontakt mig gerne for at høre mere eller for et uforpligtende tilbud på en workshop efter jeres ønsker.

Jeg vil også sige tusind tak for sidst. Mange tak for at dele ud af din viden. Du gjorde det sjovt, men også fyldt med ny viden. Forklaringerne var pædagogiske og til at forstå. Du var altid klar med en hjælpende hånd, det var dejligt. Det var en enormt lærerig workshop. Enormt hyggelige rammer og skønt program. Det var velstruktureret, men samtidig meget afslappende og hyggeligt. Det er en unik oplevelse med sine venner, da man både lærer nyt og samtidig er der plads til egen snak og hyggeligt samvær. At det foregår i eget hjem gør, at man også lettere kan se, hvordan det kan gøres selv derhjemme. Dermed kan man tage det, som man lærer med sig hjem og fortsætte og udvikle sig. Du deler så glædeligt ud af din viden og din store passion mærkes tydeligt – og den smitter! Så man bliver virkelig “bidt” af linoleumstryk og får straks lyst til at prøve det igen. Vi gik alle meget glade hjem og har nu fint kunst på væggene og fået os en ny hobby”.

Sidsel (tidligere workshop deltager)